bydlete v klidu

apartmánový dům ZABUKEM je součástí areálu Skiresort Buková Hora, 10 minut od dolní moravy.

V zimě od nás dojdete na sjezdovku pěšky: nástupní stanice lanovky s vyhřívanou čtyřsedačkou je od domu vzdálena pouhých 150m! Na jeden skipas máte k dispozici přes 8000m sjezdovek. V létě je k dispozici bezpočet cyklotras, atrakcí a výletních cílů. Od nejvyhledávanější orlické lokality, Dolní Moravy, vás dělí jen deset minut cesty autem. Všechnu nepříjemnou vřavu tak můžete nechat za zády, aniž byste se připravili o opěvované sjezdovky a traily.

který apartmán si vyberete?

Moderní a nadstandardně vybavený apartmánový dům nabízí 2 prostorné apartmány o velikostech 165 m2 a 190 m2. Každý z apartmánů pojme až 10 hostů. Apartmán Active má navíc prostornou dětskou hernu plnou hraček a her a herní konzolí XBOX S series s předplatným GamePass Ultimate. Apartmán Wellness namísto herny nabízí velkou finskou saunu s odpočívárnou. Ve druhém nadzemním patře v prostorách herny lze odemknout dvojité spojovací dveře a oba apartmány tak propojit.

Ve společných prostorách je k dispozici převlékárna, lyžárna se sušákem na boty a kolárna s nabíječkou na elektrokola. Venkovní dětské hřiště a parkovací místa pro vaše auta jsou chráněna oplocením.

DISPOZICE KAŽDÉHO apartmánu

  • čtyři ložnice
  • tři koupelny s toaletou
  • samostatná toaleta
  • prostorný obývací pokoj s jídelním stolem
  • plně vybavená kuchyň

Schéma apartmánů

Apartmány za Bukem přízemí
Apartmány za Bukem 1. patro

Vybavení apartmánu

Kuchyně: myčka nádobí, indukční varná deska, elektrická trouba, mikrovlnná trouba a digestoř. Prostorná lednice a mrazákem, kávovar na kapsle Nespresso, varná konvice, topinkovač. Kompletní vybavení na vaření i stolování….. hrnce, příbory, talíře, skleničky
Ložnice: prostorné postele s nadstandardními, pohodlnými matracemi

Obývací pokoj: Vinotéka, Smart TV s Netflix, Krb se dřevem.
Herna: Smart TV s Netflix, Xbox S Series s GamePass Ultimate
Koupelna: Pračka se sušičkou
Společné prostory: Převlékárna a lyžárna/kolárna se sušákem na boty. Milovníci grilování ocení venkovní plynový gril Weber.

Snídaně a možnost stravování

Přes letní sezónu možnost snídaní po celý týden.
Cena dospělí 200 Kč, děti nad 3 roky 150 Kč a děti do 3 let zdarma.
Od září jsou snídaně k dispozic od pátku do neděle. Snídani podáváme v objektu cca. 100 m od našich apartmánů.

Více informací o možnostech stravování včetně objednávky snídaní získáte přímo u správce apartmánu.

chcete se ještě na něco zeptat?

Zavolejte

+420 604 814 848

v létě i v zimě

Buková hora

Apartmánový dům se nachází půl kilometru od vesnice Mlýnický dvůr (Červená voda). Z oken je překrásný výhled do malebného údolí, zasazeného mezi Orlické hory a Jeseníky.

Na první sjezdovku je to od nás 150 metrů.
Apartmány stojí přímo na úpatí 8,5km dlouhé sítě sjezdovek areálu Buková hora. Nahoru se vyvezete krytou a vyhřívanou lanovkou. Běžkaři si užijí bezpočtu upravených běžeckých tratí. Vybavení pro testery i zapomnětlivce najdete v místní půjčovně. Po lyžování se prohřejete ve vířivce nebo sauně. Děti se přes den zabaví v lyžařské školičce, večer ve vybavené herně. Přímo v obci je vlaková zastávka.

Letní sezona je dokonalá pro cyklisty nebo výpravy s dětmi
Orlické hory jsou protkané singletracky a cyklotrasami, přímo na Bukovce najdete pumptrack a mini bikepark. K dispozici je půjčovna kol, elektrokol, horských kár a horských koloběžek. Dolní Morava nadchne dospělé i děti: vyzkoušet je třeba Mamutíkovi parky, Stezka v oblacích, Bobová dráha nebo nejdelší visutý most na světě.

Jsme šetrní k přírodě
Celý apartmánový dům je postaven jako nízkoenergetický objekt s efektivní technologií vytápění, druhotným využitím dešťové vody a řízeným větráním s vysokou účinností rekuperace.

Buková hora v zimě